ÄLSKADE, SAKNADE UNDERBARA <3

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minna
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge
För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår







SÖNDAG..

Har tagit det lugnt i massor idag, tog en promenad till granevik i förmiddags. Härligt att komma ut lite =) Förövrigt har jag nördat avenyn som en stolle och nu blire solsidan!!
Love Tiilda

LUGN!!

Gick förbi dig idag, jag antar att det var helt medvetet. Jag kommer inte höra av mig, du är nästan helt borta. Dina sms och ditt nummer. Jag kan inte säga att jag saknar dig, men det som var en gång, ja. Det lyste men jag såg dig inte, en våg av lust blåste förbi. En lust att bara se om allt var som förut, eller om det inte finns längre. Förmodligen inte, jag känner ju inte likadant längre. Men nu när jag nästan släppt taget, vad ska jag då hålla fast vid?
Herr Ågren står och ser på
Han står där och hånler
När min värd är helt upp och ner


Love Tiilda


Ptts!!

Sitter hemma hos Josefin, Ulli sover och jag tänker sätta mig framför tvn med massa CSI och Criminal Minds!! CHIPS och GÔRM!!
Ps. Never back down... Your allready down girl!
Love Tiilda


THE WORLDS GREATEST

Sitter hemma hos Josefin, gillar det skarpt. Väntar på att hon ska komma hem från jobbet. Känns så bra när jag är här. Det känns bra att sitta här, det känns bra att vara hos mamma, och det känns bra att vara i Torsby. Igår möblerade jag om mammas ena vardagsum så jag fick in en säng osv =) Mår redan bättre, men kommer stanna länge. Det är så mycket bättre. Bara ta det lungt, ta dagen som den kommer. Planerar inte längre än för stunden!




I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
I made it
I'm the worlds greatest
And I'm that little bit of hope
When my backs against the ropes
I can feel it
I'm the worlds greatest


Love Tiilda

FYLLEBLOGG

Sitter hemma hos ida, gick till Corner pallade inte att stå där i flera timmer så jag gick hem =) Kan ju alltid hoppas på att min prins kommer hit och har vilt sex haahahahahahaha... Med det säger jag gott nytt fortsatt helg!!
Love Tiiilda

MORALTANT TILDA...

Idag är en moraldag, jag har bara peekat folk hela dagen. Känner själv att jag är jobbig... Men ja sån är jag emellanåt, det vet jag ju själv. Tycker bara att ibland blir folks värderingar helt åt skogen. Och då reagerar jag. Speciellt när det handlar om djur.
Jag menar inte illa, tycker bara att ska man ha en hund ska man kunna sköta den. En hetsande gängmedlem som super är inte den bästa hussen till en pitbull! Inte till någon hund! Särskilt inte när hunden behöver en stabil hand. Men hunden ser ju farlig ut och det är ju respekt. JUST DET lika mycket respekt när hunden inte längre går att titta på utan att den anfaller. respekt grabben, respekt. För du kan ju avliva hunden och köpa en ny. Det spelar ju inte dig någon roll sålänge du ser respektingivande och farlig ut.
Skaffar ''snälla pappa'' en 120 000 Ponny till sin dotter som så gärna vill hopptävla men aldrig suttit på en häst förut blir jag oxå arg. Jag blir arg för att det är fel att piska sin ponny som gör rätt. Men ryttaren vet inte ens själv varför. Eller sitter och sågar i munnen samtidigt som sporrarna trycks längre in i sidan. Vad konstigt att din häst vägrar eller blir grinig i hanteringen.
Nej nu har jag tjatat klart, blir bara så irriterad! Men vill man rida, RID men förtjäna hästens förtroende, och lär dig hur man rider. Var en stolt hundägare men din hund ska respektera dig av kärlek inte av rädsla! (Detta är mina åsikter och jag kräver absolut inte att folk ska dela dem. Bara att ta en extra funderare över om man verkligen är lämplig och redo för ett så stort ansvar!!)

Love Tiilda

VARFÖR SKA KÄRLEKEN VARA SÅ SVÅR?

Jag vill att du kommer hem blöt av regnet efter vi har bråkat. Jag vill gå fram till dig och ta ditt fina ansikte mellan mina händer och kyssa dig på mun. Jag vill känna åtrå. En stöt genom hela kroppen. Jag vill ha allt som förut. Spänningen är slut. Allt har blivit förutsägbart. Vi känner varandra för bra nu. Vi är för olika för att prata om något av mening. Så nära men så långt ifrån.
Love Tiilda



SÅ MYCKET BÄTTRE!!

Allting skulle kuna vara om man tänker så, me ja, sitter hos Ida och har ingen motivation till skolan alls. Är lite halvt orolig och tänker inte ta upp varför. Idag blir det en fika på Robert's och sedan hem och städa. Bada och läsa en bok, ansiktsmask och bara ta hand om mig själv! Min nya sport är att jävlas med folk jag inte tycker om!

Love Tiilda

STÄDA...

hemma hos Ida är precis vad jag har gjort de senaste två och en halv timme. Ska börja med maten strax. Är sliten och seg i kroppen och utöver det är det en sån dag som jag bara vill gå under jorden med. Har inte varit i skolan, legat i sägen och kollat på tv/sovit. Får ågest över igeting och panikar över min vardag. Gnäll gnäll och mera gnäll. Vill ha vecka sex åtta och Torsby! LIGGA SUPA OCH SKRATTA! Vin, folk, lycka!

Love Tiilda

NATTUGGLA

Som jag är så kan jag inte sova.. Det är så mycket bättre att sova på dagarna, Men nu var det ju så att jag gick i skolan då... Borde verkligen försöka sova så att jag kommer upp i morgon. Fick ett sms om höljes nyss, asså ja jag längtar redan!!!
Love Tiilda

NÅGON

Behöver VERKLIGEN städa, dock inte jag.. Det är såååå tråkigt. Brukar förtränga det så känns det bättre. Men men gissar på att det är lite för stökigt nu. Ska städa.. I morgon..
Love Tiilda



NY HÅRFÄRG..

På G på min bästa kusin :D Det lutar åt rött med guldiga slingor ;) Awsome! Bild på snyggingen herslef och hennes nypiercade navel =)
Love Tiilda








NY PIERCING :D

Idag har jag och Jennifer ränt runt på stan och shoppat lite =) blev mest underkläder om jag ska vara ärlig.. Kändes behövligt! Sen åkte vi vidare mot Odalavägen och piercingstudion! Gjorde en dermal anchar *stavning* under ögat. Är verkligen nöjd och kan verkligen rekommendera Peter som gjorde den. Haha, Jennifer gjorde en navelpiercing och sedan när hon skulle filma min gick det sådär.. Hon svimmade, dock inne på toaletten. Tyckte det var konstigt att hon var borta så länge!! Bilder på dagens shopping samt piercingen.
Love Tiilda





MELLBY!

Stannar en natt till i Mellby. Idag har vi sovit ganska länge och sen åkte vi till stallet och red. Har fått en ide om att jag måste pierca mig. Och det tänker jag ju självklart göra något åt! Ska göra en dermal under ögat. En liten pärla som gnistrar! Lovely. Bjuder på en bild sen jag var här och red sist =)
Love Tiilda

TROLLTYG I FJORTISSKOGEN!

Jag och Jennifer har en tendens att bli helt galna när vi inte umgåtts på länge. Typ som idag. Har spelat in massa sjuka videos och tagit en fika på Mcdonalds av alla ställen här i Mellbystrand ha ha. Nu väntas det film och sömn innan vi ska till stallet i morgon. Det ska bli riktigt roligt =)

Love Tiilda

HEJ O HÅ!

Har helt ärligt sovit hela dagen. käkat en stabil ''frukost'' och ska alldeles strax ta bussen in till stan. Hem och packa väskan för att sedan skotta fram bilen så jag tar mig till Melbystrand. Ska åka och hämta kusinen i genevad först. Planerar ytligare en kväll med soffhäng och mys och i morgon blir det stallet med Jennifer =) Hade en mysig kväll med hundarna igår!
Love Tiilda

TRÖTT!

Som bara den, håller på att rådäcka i soffan.. Hundarna är så mysiga, ligger och gosar. Har nyss kolat på filmen P.S I Love You. Den var helt okej, är för trött för att avgöra saken ;) Sussie o company gick vid 6 tiden, blev några glas vin med dem =) Men fy vad det tar på krafterna att sitta i en bil hela dagen.. Konstigt.. Skulle ha sovit mer inatt. Men jaja lätt att vara efterklok. Har inte hunnit börja sakna Torsby än men det kommer. Hade så otroligt roligt och mysigt. Hunnit med massor. Men aja, har inget vettigt att skriva om så jag säger gonatt =)
Love Tiilda

FY FÖR TIDIGA MORNAR!!

Är verkligen ingen morgon människa för 5 öre. Sitter under fläkten och tar en cigg i väntan på att morsan ska hämta mig. Tänker sova stött hela vägen till Halmstad! Och när vi kommer fram ska jag bara kasta in sakerna i lägenheten och sedan åka ut till skeldala. Ska vara hundvakt åt Sussie, Sven och Lena som ska på fest i byggdegården. Så ikväll planerar jag jäsning i soffan tillsammans med Domino, Cilla och Rebus =)
Love Tiilda

HÄMND...

är en väldigt stark drivkraft, något folk går långt för att uppnå!
Farligt smakar bra, men förbjudet mycket bättre!
Love Tiilda

BLEV EN NATT TILL..

Som jag stannar här i Torsby, har egentligen inte gjort vidare mycket idag, tog en promenad ner till Toria och köpte sås och cola möjligtvis. Borde hämta min kavaj hos Sara med.. Jaja, tar det snart. Tror bestämt att det inte står något annat än soffhäng på schemat annars!
Love Tiilda
#mce_temp_url#

FARLIGT FARLIGT MEN HÄRLIGT HÄRLIGT

Du är svår, och du vet precis vart gränsen är dragen. Du tycker om att överskrida den för kickens skull. Problemet är att jag gillar det alldeles för mycket. Jag är precis som du. Förbjudet smakar så himla mycket bättre än lovligt. Känslan av det gör mig het. Risken för konsekvenser gör det farligt men oh så härligt!!
Love Tiilda


FÖR TRE ÅR SEN...

saknade jag rödljusen, folket på stan, lukten av konditorierna. Nu när jag har allt, saknar jag istället den lilla byn, dialekten och den helt annorlunda gemenskapen. Tror att det är just det som har gjort mig till den jag är idag. En sån skillnad men ändå så omtyckt. Att jag alltid har ett ställe att fly till. Många skulle säga att det skulle vara jobbigt. Men nu har jag allt. När jag är trött på stan åker jag till Torsby och kan slappna av och vara den jag är. Klart att jag kan det i Halmstad med, men där ser allt så annorlunda ut. Kraven är större och så också ytligheten.
Nu sitter jag hemma hos Josefin och har nyss varit på pulka promenad med Joline =) Måste ju bara säga att det var väldigt härligt!!
Love TiildaSötase ungen :D

RSS 2.0