GONATT KANSKE??

Jag skulle kunna skriva, skriva som aldrig förr. Men lyssnar på musiken som så väl stämmer in. Du springer aldrig ikapp när jag väl är där. Men när jag har dig nära vill du där ifrån. Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt. Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt!! Varför ska jag skriva när den redan säger allt?

Love Tiilda

UPPDATERING! :D

Det här med att uppdatera är kasnke inte min starkaste sida. Men nu har jag ju en hel Torsby helg att beskriva! Lovely :D Kom upp dit i torsdags och då var det lite folk hos Josefin, mysigt =)

På fredagen blev det fäst skulle man ju kunna säga, vi var först hos Peter åkte till sunne och lämnade killarna och sen blev det hörnet i torsby. Hade verkligen roligt, höll oss vakna till långt fram på morgonen. Och jag träffade som vanligt massa fina människor som jag har saknat i mitt liv! 

På lördan fixade jag lite undertiden som Josse var på jobbet. Sen kom vi ju på att vi skulle ut iaf, ingen dricka men det löser sig alltid :D Så ja kalas blev det. Åkte upp på fjället och var där ett tag. Sen skulle vi vidare på pool party i Oleby och blött ja det är bara förnamnet.

Åkte i poolen med kläderna på och sen var det inte mycket att be för. Badade och hade oss, drack massa drinkar och åkte därifrån dyngsura fem på morgonen. Väl hemma kom vi ju på att där kunde vi inte sitta själva så vi började att ringa runt... Ganska lönlöst klockan halv sex på en söndagmorgon!!

Söndagen tog vi det mest bara lugnt och på måndagen åkte jag och hälsade på Mor ett tag. Körde skoter med lillebror tills han grät! Kan han ha snorvalpen ;) Blev hämtad och åkte hem till Josse och duschade och kollade lite tv innan jag sprang iväg igen =)

Idag har jag bara packat pratat lite med Josse och Nathalie :) Och sedan satt mig på tåget för att åka hem.. Känns lite trist, men det är ju inte långt kvasr till nästa gång =)

Nu blir det kvällsmat beståeende av två avoccado på toppen av det lite Vampire Diaries ;) Hoppas på en bra dag i skolan i morgon, känns som jag har avrit borta i evigheter :P

Love Tiilda

THIS IS THE LIFE!

Sitter hemma hos Josefin. Igår var det utgång (y) Kvällen var bra, men inte som det brukar. Lite lugnare än vanligt tror jag. Men roligt.

Höll på tills i morse så nu mår jag som jag förtjänar. Gick från Torsby till Ria, trodde nästan att mina tår skulle trilla av men dem klarade sig ;)

Ska Tilda ut idag? Det spörs, vet inte om det blir så eller ej. Men jag är lätt med på att tagga en kväll till!

Love Tiilda

RSS 2.0