...

Det är något som inte stämmer.
Det känns inte så bra.
Undrar vad det är.
Önskar bara att jag kunde sluta analysera och tänka på hur allt kunde varit. Nu är det så här och så är det. Acceptera det Tilda!
Tiilda

GO BREAK ANOTHER HEART INTO TO PEICES BABY... BABY NOT MINE!

Ledig idag, ganska skönt att bara slappa. Tänkte dock sova hela dagen men det gick i stöpet när Thilda hjärtat rinde. Härligt att prata med henne igen. Sen ringde susanbusan, hemlisar :) Har varit i Anttila hela helgen och ska upp i morgon igen. Trivs mycket bra (Y)

Love Tiilda

SCHLEETEN!

Hujedamig som dan har vart, men inte klagar jag.. Tjofadderittanhej! Har jobbat, först städat och bäddat stugor och sen bakat resten av dagen! känns i kroppen men är så nöjd så! Blir en dusch innan sängen och ett par timmars sömn innan jag ska på det igen! Ska till Anttila och sova över där till på lördag. Jobba jobba jobba :D Är verkligen nöjd med allt nu. Omges av fina människor, tar dagen som den kommer och det viktigaste av allt jag kan vara mig själv och mår bra av det! Längesen jag kände mig såhär! Bjuder på dom vackraste bilderna på mig själv någonsin ;) Kockmössan är självklart på!!
Love Tiilda





HELL YEAH!

God is a DJ, Life is a dancefloor, Love is the rhythm, You are the music!


Har ätit för mycket kladdkaka mår illa.. +o(
Tänker definitivt lägga mig och kolla bäck NU!
Love Tiilda

FILMANALYS!

Ja, ska jag plugga på distans får jag väll se till att sköta det. Fick tag i filmen iaf och håller på att göra analysen nu. Det är ju lagom roligt men vafan.. Fick tillbaka mitt marknadsföringsarbete idag med MVG och ett himla roligt omdöme att läsa *happyface* Jaja nu kallar mitt skriveri så jag får väl fortsätta.. I morgon ska jag jobba som aldrig förr :D CU!
Love Tiilda

TRÖTT!

Efter första dagen i anttila, måste säga att det var mysigt och verkar kul att jobba där. Har bäddat sängar, serverat lite och åkt bil på isen. L o v e l y! Men jag trodde aldrig att det kunde ta så mycket på krafterna, funderar starkt på att lägga mig och sätta på en film! 


Love Tiilda




RSS 2.0