BAD DAY!

Idag är allt fel, men självklart inte på mig utan hela omgivningen är bara tröga idag! Flipp på lärare, flipp på biträden i mataffären och flipp på allt!

Men tanken på torsby fick mig helt plötsligt på väldigt mycket bättre humör. Ska ha så j**** roligt i helgen helt galet! Josse och ligan ♥ 

Pratade med Ottilia nyss med, eventuellt en ny plåtning på G, det mina damer och härrar är awsome ;)

Och jag vet ju varför jag är arg, överdrivet mycket nikotinbrist. Det är för kallt för att röka ute. Och röka inne kan jag ju glömma när jag sitter i skolan -.-

Love Tiilda

SLÄKTKALAS

Har spenderat dagen i Malmö på släktkalas. Farmor ska fylla 83 och det har vi firat! Har lekt massa med mina kusinbarn. Halva styrkan som var där. Har en del kusinbarn när jag tänker efter.

Först har ju Kattis 3, Pelle har 2, Freddie och Lisa har med två och Malin 2 tror jag.. Härregisses :D Jaja roligt är det iaf dem är så söta och rara =)

Vi åt julbord så nu är det avklarat för i år, kollar lite på becka och pluggar lite. Har kommit på några rader till till svenskan och sen måste jag skriva en slutsats till mitt projekt.

Kommer sova så gott inatt, blir ingen träning i morgon heller, förkyld som en jag vet inte vad är jag!

Love Tiilda

NERÅT MOT BOTTEN

Sjunker lägre ner ju längre in på kvällen jag kommer. Ger upp mina tankar om fest. Ikväll lever jag i en värd där telefonen slutat ringa. Smsen slutat pipa och fb är dött. 

Har gjort klar näsat veckas svenska. Skrev två dikter och har ''pimpat'' dem, skönt. torsby på torsdag. Något som gör allt lite ljusare. Vädret vill jag bara pissa på. ÄR så trött på kallt och snö -.-

Love Tiilda  

SKRATTA ELLER GRÅTA?

Ja, som sagt dagen. Akward situation, vafan händer i mitt liv? :0 Har fått reda på ett och annat. Men vad ska man göra åt saken?Leva vidare gissar jag på (Y)

Gick hem tidigare från jobbet för jag har feber, har ju ingen lust att sitta hemma för det kan jag ju säga! Ska ge mina dikter en chans och sedan läsa lite. Hoppas på ett kalas som satan idag, om jag orkar... :)

Dagens Idiotförklaring tillängnar jag mig själv. Blev lite smått utstirrad när folk pratar om shakespear och jag helt plötsligt säger ''Men han är väl död?'' Ja, livet från den ljusa sidan!

Love Tiilda  

FREDAGSMYS

Siter på svenska och försöker skriva en dikt. Hur ska jag kunna skriva en dikt. Ser jag ut som en poet? Njaej knappast! Ger upp nu.

Packar ihop och promenerar mot jobbet. Ikväll vill jag ha naket, vilt och galet. Fest som spårar ur. Något som tänder gnistan igen. Vill inte sitta hemma.Jag vill ha det så bra man bara kan en fredag kväll helt enkelt! All in (Y)

Love Tiilda 

ÄNNU EN DAG

Av mitt coola liv avklarat. Helt galet nog så verkar det som att jag överlever denna veckan! En vecka kvar till torsby det är coolt (Y)

Cimzan stackaren har fått sitta i lägenheten helt själv i typ 5 timmar, känner mig smått evil.. Jaja nu ska vi mysa och kolla film =)

I morgon ska vi till gymmet och bränna fett och sedan ha lite svenska. Dagen har faktiskt vart bra, skolan var bra, jobbet var sådär. Men fick ett bra avslut med en fika med Keven och Ida mina kära vänner. Tycker verkligen om er :*

Sängen kallar på mig, DUBBELDEJT med kudden på G ;)

Love Tiilda

UPP OCH NER, NER OCH UPP!

Ja, vad säger man. Idag har jag varit i skolan. Det var en bra dag faktiskt. Hög musik och gla'a skönheter. Lovely! Tappade dock humöret när jag missade bussen och fick gå hem -.-

Jaja, plåstrade såren med att baka chokladmuffins. Nyttiga nyttiga jag... Sen gick jag till Ida och fikade upp dem. Passade även på att klippa mig (Y) Blev snyggt. Lite kortare på ena sidan och sne lugg. Ska bli kul att lägga i ny färg i morgon. Känns så fräscht! 

Jobbat har jag gjort med. Gick inge vidare idag, känns som att chefen inte var på sitt bästa humör men vad ska man göra åt det. Hon är trevlig för det mesta =)

Nu ska jag försöka att plugga lite och kanske ta en smörgås!

Dagens komentar:
''Den där tut häcken du har eller?''

Love Tiilda

ISKALLA VINTER

Somnade på soffan inne i pappas rum, vaknada av köldskador!! Gick ut i köket och då stod han och lagade mat. Skumt jag undrar varför alla förnster måste vara öppna för det för? :S TRETTON grader visar termometern ocj fryser ihjäl!

Maten är klar om 10 minuter och jag måste gå om en kvart. Det lutar åt en talrik flingor till middag. Nu ska jag hoppa i ett par mjukis byxor och tjock tröja sen vidare mor jobbet.

Love Tiilda

PLUGG

Sitter i skolan, har slutat för en och en halv timme sedan. Men jag måste plugga lagom roligt. Kommer aldrig bli klar med det här jäkla projektet -.-

Om en halmtimme ska jag vara på ungdomsmottagningen. Men det ska nog gå bra. Har inte direkt någonting att vara nervös över. Ska ju bara prata lite =)

Satsar på att komma hem så fort som möjligt efter det. Hade varit bra om jag hade hunnit plugga lite till innan jobbet. Och laga mat, ååååh ge mig en hushållerska i julklapp någon? 

Skulle ha hunnit med stallet idag med. Men gjorde jag det? NEJ :0 Känns så tradigt. Ska ringa Diana sen och höra om det går bra att jag kommer ut en runda i morgon. Men det är så tråkigt väder och jag vet inte hur det funkar med ridhus nu på vintern. Jaja det löser sig väl tänker jag.

Det är tisdag och jag vill redan ha helg, ge mej fredag, lördag och så mycket fest att jag bara svämmar över av lycka!!

Love Tiilda


GLÖM INTE BLOGGEN TIILDA

Okej, måste ju säga att jag inte är bäst på att blogga. Men hallå jag har ju massa saker för mig. Igår var jag t.ex. så bakis att jag inte tog mig upp ur sängen... Idag har jag jobat tränat och gått i skolan.

Min kära vän Emandas komentarer sätter lite sprätt på min vardag. Skratta får jag ju iaf. Här kommer ett par exempel..

''Jag är en ond kvinna, och jag älskert''
''Ska vi ha sex Emanda? Neeeeeeeej :0 du har flänsost''
''Jag är lite sådär okänslosam mot han''

Haha alla borde ha en sån vän alltså ;) Gonatt :*

Love Tiilda

FYLLEDRILLA!

Nu, äntligen eller nej, skulle ha pallat en timma till eller två. Men vad ger det mig? Haft en bra kväll :D började hemma hos Ida och sen vidare till Danny om jag inte är helt ute och cyklar. Jaja Snygg var snubben iaf ;) hahaha nu blir det sängen (Y)

All Love Tiilda

HEMMA

Har nyss kommit hem från badhuset, så skönt det var. Simmade 1,2 km och sen badade vi lite i äventyrsbadet :)

Nu sitter jag och kusinen med ett glas smirnoff och väntar på mat, får se vart kvällen bär av. (Y)

Love Tiilda

SIMMA

Nu bär det av till badhuset för att simma med Angelica <3 Ska faktiskt bli riktigt skönt. Har träningsverk i hela kroppen -.- Puh.

Igår var en bra kväll. Lagade taccos och kollade på Idol med Ida. Sen bara myste vi hela kvällen. Nattens replik ''kyss mig'' haha internt dock ;)

Ikväll kommer min kära kusin hit och koser sej, blir kanske en flaska vin och mysprat. Eller så åker vi och hälsar på Ida :) Det får vi helt enkelt se. Nu måste jag rusa!

Love Tiilda

JOBBA

Nu bär det av till jobbet för att ringa runt i cirkus 4 timmar. Kvällen planeras sedan lugnt om inga bättre förslag dyker upp. Lost and Insecure dagens förklaring!

Love Tiilda

TRÄNING OCH KATTER!

Gud vad skönt det var på gymmet idag, märks att det var ett tag sen. Började med att gå i en halvtimme och sen gick jag igenom maskinerna! Lovely...

Kom hem och mötte mina små fyrbenta kattvänner, konstigt. Dem springer här varje dag och är verkligen jätte sociala. Inga halsband men inte undernärda. Dem vill dock alltid komma in. Men det går ju inte.
Ska ringa till katthemmet och fråga vad man ska göra.

Love Tiilda

GOD MORGON

Jag har lyckats att ta mig upp (Y) Så nu blir det en liten frukost och sedan gymmet. Ska verkligen bli skönt att träna igen. Det var ett tag sen. Har gått upp i vikt, absolut inte så att jag är överviktig. Men jag lägger märke till det själv, bättre att göra något nu än att vänta tills det är för sent. Det är ju faktiskt både skönt och nyttigt att träna =)

Love Tiilda

TIDIG KVÄLL...

Nyss kommit hem från jobbet, skönt. För en gångs skull var det städat när jag kom hem (Y) Ska verkligen gå och lägga mig i tid ikväll. Måste bara damsuga först -.- I morgon blir det frulle, gymmet och sen kasnke skolan. Vet inte om jag är ledig eller inte. Jobba ska jag göra med.

Nästa vecka vill jag helst bara hoppa över. Fem dagar skola, sex dagar jobb, två dagar gymm och minst två dagar stall. Puh, men vadå da? Livet från den ljusa sidan ;) Le och vinka, le och vinka!

Gonatt ♥

Love Tilda


*HAPPYFACE*

Kollade nyss i min kalender och när jag insåg att det bara är två veckor till torsby spred det sig ett leende på läpparna! En hel helg av galenskaper och fest med de roligaste människorna i mitt annars ganska trista tonårsliv! Det kommer verkligen vara helt awsome, jag vet att mina förväntningar uppfylls! Så jag skrattar mig lycklig med bra musik i öronen och taggar till.

Fram till dess är det dock fullt upp, jobabr resten av veckan och nästa vecka kommer bli tuff. Tur jag har att favoritkusinen kommer och hälsar på på lördag =) Nästa helg är det Malmö som gäller. Guess thats life on a pin!

Love Tiilda

SKOLAN

Sitter i skolan nu, projekt och företagande står på schemat. Igår var stallet bra och skolan fungerade. Tog 6 bussen hem och Cim följde med. Hennes buss hade hängt upp sig på ''jag-vill-inte-åka-till-markaryd-idag'' Så vi hade en mysig kväll. Känns som det var för länge sen så det var verklgen roligt :)

Ska försöka ta tag i det sista med mitt project arbete nu. Hmm, varför är det alltid det sista man gör som är jobbigast? Jo för att det är tråkigt och man struntar i det för att göra det sen.

Tilda Clever Pettersson, lär dig att göra llt tråkigt först så slipper du det sen!

Love Tiilda

Telefonen är mitt liv!

Lite lustigt, hade jag inte haft en telefon hade jag gått under. Det är så skönt att prata med alla. Underbart att jag kan sitta på ena änden av landet och prata med Emanda i andra:* Idag har jag ägnat den mesta tiden till just telefonprat, eller ja sen jag kom hem. Har pratat med Emanda och Cimzan i evigheter. Prata=Glad Tilda

Dock är det frustrerande att sitta i andra änden av landet när man inte kan göra något åt vad som händer där. Hmm ja men jag kan ju skratta mig lycklig åt att jag snart ska till Torsby igen. Åker upp första helgen i december och stannar några dagar lovely! Då kör jag all in med Josefin Hedström :)

Det är den tiden jag lever för, dagrna i torsby. Människorna jag älskar så mycket på denna jord. Men även dem som jag verkligen avskyr. Helt sjukt hur jag kan vara så besatt av denna lilla håla. Jag skulle gärna vilja ha en förklaring. Kanske är det just för att jag kan vara den jag vill vara. Kläder och smink är inget tvång. Hästarna och människorna. Det som gör mig glad. Uppskattar mig hur jag än väljer att se ut. Festerna som man bara vill prata om i flera veckor efter. Ja kanske.

Love Tilda

BLOGGA IGEN?

Ja, jag kan ju inte påstå att jag har lite att göra om dagarna. Men jag gillar att skriva, och defentivt dela med mig av vad som händer. Prata är min starka sida. Om jag då får prata om mig själv är det ju ännu bättre (Y)

Skolan idag var buh, fick inte gjort mycket och var allmänt ofokuserad. Dagen blev bättre när jag skulle till stallet. Roligt nog somnade jag och vaknade i marbäck. HA HA, fick låna en mobil av en polis eftersom att min tele låg hos sussie. Pål-iserna hade hittat ett vapen ute i skogen. Hallå? är inte älgjakten över? Det är nog bäst att man tar med sig studsaren hem kanske? Nog om det.

Stallet stod kvar och väntade, mockade i boxarna och fixade i ordning, det är nog aningen svårt att förstå. Men jag njuter verkligen av lugnet där ute. Skotta skit är inte så illa. Red Modde en liten runda i skritt bara, hon var som en annan häst om man jämför med sist! Energisk och pigg på att jobba =) Ställde mig  hagen och gosade med Nanau och sen Caramell.

Blev en sväng till grand och hämta upp mobilen som jag tycker jag klarat mig bra utan ett par dagar.
Tänker skriva ett inlägg till tror jag, för det blir så rörigt att dra allt i ett och samma!


Love Tiilda

RSS 2.0