GANSKA OFTA SUGER MYCKET!!

Är helt vilsen, sov knappt inatt och åkte sedan en sväng på jobb.. Vart inte så mycket mer än lite städ att göra.
Känns som det är flera dagar sedan. Funderar mycket, just idag... Mitt ansikte håller på att brinna upp och jag är illröd i fejjan men resten av kroppen fryser. Vet inte om det beror på att jag är så otroligt förvirrad och ängslig eller om jag helt enkelt håller på att bli sjuk.. Allt i munnen känns strävt och beskt.. Lika beskt som allt jag hört de senaste dygnet. Funderar på om jag anstränger mig för mycket? Kanske, kanske inte.. Har en sån fruktansvärd lust att lyfta luren och slå en pling innan jag lägger mig. Men jag låter bli. . .
Love Tiilda

..

Hej du det var ett tag sen nu

Sexhundra dagar men vem räknar precis

Och jag tänkte höra av mig och säga att allt är fint

..........Om det ändå kunde vara så lätt

Mmm Mmm Mmm

Oh vad jag är bölig av mig, kollade på Eclipse idag igen. Twilight är ju så bra så jag bara dör! Gråter som en liten bebis som är hungrig. Och av bara ren reflex i min förtvivlan över att Bella tvunget ska välja fel sätter jag på min bölmusik som jag älskar så mycket. Just idag skulle jag ha låtit bli.


Börjar fundera och filosofera, tänka tillbaka så jävla dumt. Men ja man kan inte alltid vara uppe på toppen. Men bara läs och njut. Sätt på Melissa horn - New york. Av ren automatik hamnar jag i en bubbla. Av tankar som inte borde existera.


Saknar Tobias Helmersson min älskade vän, den finaste ängeln av dom alla. Men det är okej. Så här sitter jag nu, jag sorgen och saknaden av så mycket...


Vi sätter oss ner
Utan ett ord
Som så många gånger förr 
Du beställer ett glas vin och jag en kopp te

Och fast vi båda vill
Mer än någonting annat 
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan...

Love Tiilda

RSS 2.0